Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež auta, vloupání

LOUNY - Zloději se zaměřili hlavně na autorádia... 

Z pondělí na úterý odcizil dosud nezjištěný pachatel v žatecké ulici Volyňských Čechů zaparkované osobní vozidlo zn. VW Sharan. Poškozenému tím způsobil škodu za 140 tisíc korun. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a pachateli i vozidle pátrají.

Vykradená auta v Podbořanech

Do dvou osobních automobilů se stejným způsobem vloupal v Podbořanech dosud neznámý poberta. V minulých dnech si na parkovištích v Dukelské a Mírové ulici vyhlédl vozidla zn. VW Golf Country a Škoda Felicia, a u obou rozbil pravá přední okna. Poté z nich odcizil autorádia. Celková škoda, kterou svým počínáním způsobil, byla odhadnuta na 4 200 Kč. Policisté již oba případy šetří, zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže.

Krádež z neuzamčeného vozidla

V úterý odpoledne policisté vyjížděli i k případu, kdy sama poškozená nahrála zloději v jeho počínání. Věc se odehrála na parkovišti u prodejny Tesco v Žatci, kde žena na pár minut zaparkovala vůz zn. Škoda Fabia a nechala jej bez dozoru neuzamčený. Dosud neznámý pachatel toho využil a bez překonání překážek z automobilu odcizil aktovku s různými doklady, dvěma mobilními telefony, flash-disky, brýlemi a dalšími věcmi. Tím poškozené způsobil škodu přesahující 16 000 Kč. I tento případ policisté šetří jako trestný čin krádeže a po pachateli pátrají.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 12. října 2011

  

 

 

vytisknout  e-mailem