Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Krádež cukroví z balkónu

Karviná - až do prvního patra si zloděj vylezl pro cukroví 

Krádež cukroví z balkónu
Z pondělí na úterý neznámý zloděj devětašedesátileté ženě odcizil 9 kg cukroví z balkónu. Zloděj se v Karviné Novém Městě, na ulici Růžová, vyšplhal přes přízemní balkón až na balkón v prvním patře, odkud krabice s cukrovím odcizil. Poškozené tak způsobil škodu ve výši 2.800 korun. Policisté skutek šetří pro přečin krádeže a porušování domovní svobody

 

Lidé doplácí na stále stejnou chybu
I přes opakované varování se stále nacházejí lidé, kteří si při nákupech odkládají své kabelky a tašky do sedátek pro děti v nákupních vozících nebo do vozíků samotných. Na tuto chybu doplatila ve středu odpoledne i šedesátiletá žena z Karviné, která si přijela nakoupit do Havířova – Prostřední Suché, na ulici U Skleníků. Po nákupu si na parkovišti z vozíku vykládala zboží do zavazadlového prostoru svého vozidla. Stačila chvilka nepozornosti a pohotový zloděj z nákupního vozíku odcizil kabelku, ve které měla poškozená své doklady, platební kartu, finanční hotovost, mobilní telefon a další osobní věci. Způsobená škoda se vyšplhala na částku bezmála 11 tisíc korun. Po zloději, který je v dané věci podezřelý pro přečin krádeže a neoprávněného opatření platebního prostředku, pátrají havířovští policisté.

VAROVÁNÍ:

Vyzýváme všechny občany, aby si při nakupování v žádném případě neodkládali své osobní věci do nákupních vozíků!!!

Zejména v předvánočním období, které je spojeno s hektickým nakupováním na poslední chvíli, si dávejte na své osobní věci pozor a nedávejte tak příležitost kapesním zlodějům.


 

Miroslav Kolátek

vytisknout  e-mailem