Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež dodávky i motocyklů

LOUNY - Policisté šetří odcizení motorových vozidel na Lounsku... 

V minulých dnech byly policistům nahlášeny krádeže motorových vozidel. Z obce Černčice u Loun, poblíž pivovaru, se z odstavného parkoviště ztratilo dodávkové vozidlo zn. Iveco v hodnotě 360 000 Kč. Z Postoloprt byla pro změnu oznámena krádež dvou crossových motocyklů. Ty zmizely nezjištěným způsobem z garáže jednoho rodinného domu ve Školní ulici. V tomto případě byla poškozeným způsobena škoda ve výši 120 000 Kč. Po vozidlech i pachateli-ích policie pátrá.

Poničil mercedes

Zlost či agresivitu si zřejmě vybíjel na zaparkovaném vozidle dosud nezjištěný vandal. V žatecké Hálkově ulici se z úterý na středu pustil do zde odstaveného osobního automobilu zn. Mercedes Benz. Nezjištěným předmětem (zřejmě nějakým ostrým pracovním nářadím) poškodil karoserii, rozbil všechna okna a poškodil zadní i přední světla. Tímto běsněním způsobil majiteli škodu za 150 000 Kč. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci, po pachateli pátrají.

Z lesa zmizelo dřevo

Policisté šetří krádež dřeva ze skládky u lesní cesty za obcí Nová Hospoda na Žatecku. Neznámý pachatel tam odcizil téměř třicet metrů kubických borovicové kulatiny o průměru od 12 do 35 centimetrů. Dřevo zmizelo v době od 30. dubna do 4. května a poškozené společnosti tím vznikla škoda přesahující 30 tisíc korun. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže.

Fotbalisté bez dresů

Z úterý na středu se do kabin na fotbalovém hřišti v Líšťanech u Loun vloupal dosud nezjištěný pachatel. Po vypáčení dveří odcizil 12 kusů fotbalových dresů a dále 3 fotbalové míče. Krádeží způsobil škodu za 16 500 Kč a poškozením zařízení byla škoda odhadnuta na cca 10 tisíc korun. Po pachateli policisté pátrají, skutek šetří jako trestný čin krádeže a poškození cizí věci.

Další zprávy vyjdou až v pondělí 10. května 2010!

Louny, 6. května 2010 

vytisknout  e-mailem