Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež dřeva

ÚSTÍ NAD LABEM - Policisté šetří případ vytěžení a krádeže dřeva z lesa. 

Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který v průběhu 9 měsíců v katastru obce Olešnice neoprávněně vytěžil na rozloze 1,1 ha lesa celkem 216 stromů. Jednalo se o břízu, akát, habr, borovici, buk a dub. Způsobená škoda se pohybuje kolem 117 tisíc korun.
 
Vloupání do garáže
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci v obci Dolní Zálezly vloupal do garáže a přilehlé dílny, z nichž následně odcizil elektrodovou svářečku, 50 metrů prodlužovacího kabelu, mechanický hever, ruční nářadí, bronzové trubky a přepravku piv. Majiteli tak byla způsobena škoda kolem 56 tisíc korun.
 
Vloupání do ubytovny
Chlumečtí policisté pátrají po pachateli, který se v obci Libouchec vloupal do místní ubytovny. V této ubytovně vnikl do dalších čtyř pokojů, odkud odcizil barevný televizor, stolní počítač, DVD přehrávač, automatickou pračku a další drobnosti. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 30 tisíc korun.
 
Vandal poničil vozidlo
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci na Klíši v ulici Na Vlnovce poškodil lak zaparkovaného vozidla Audi, kdy po celé jeho délce na obou stranách a na přední kapotě způsobil rýhu. Majiteli tak vznikla škoda kolem 22 tisíc korun.
 
Ústí nad Labem 9.5.2014
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem