Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež dřeva

LOUNY - Z lesa zmizelo přes osm kubíků... 

Postoloprtští policisté šetří krádež dřeva, které zmizelo z lesního porostu v katastrálním území obce Vinařice u Loun. Dosud nezjištěný poberta neoprávněně vytěžil a odcizil různé dřeviny o celkovém objemu přes osm metrů krychlových. Lesům České republiky tak způsobil škodu v předběžné hodnotě cca 10 000 Kč. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže, po pachateli pátrají.

Krádež a poškození aut

Koncem minulého týdne odcizil dosud neznámý pachatel z žatecké Fibichovy ulice zaparkovaný osobní vůz zn. Škoda Octavia. Poškozené majitelce tím způsobil škodu za 130 tisíc korun. Vedle stojící vůz zn. Škoda Superb pak nezjištěný poberta poškodil. Chtěl překonat zámek dveří řidiče, což se mu nepodařilo. V tomto případě byla škoda vyčíslena na 3 tisíce korun. Další poškození auta bylo nahlášeno policistům z Bezděkova u Žatce. Ze soboty na neděli neznámý vandal poničil u zaparkovaného osobního automobilu zn. Alfa Romeo lak. Vůz nezjištěným předmětem poškrábal. Vzniklá škoda byla předběžně odhadnuta na 40 000 Kč. Všechny případy policie šetří a po pachateli-ích pátrá.

Občerstvení bez slunečníku

Slunečník s logem Zlatopramen velikosti 3x3 metry se zalíbil dosud nezjištěnému zloději, který si jej přisvojil před občerstvením zvaném U Rybníka v Libčevsi. Kromě deštníku zmizelo z rybníku i ponorné čerpadlo. Celková škoda byla odhadnuta na 8 100 Kč. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže, po pachateli pátrají.

Ze stavby zmizely věci za tisíce

V minulých dnech vnikl na staveniště rodinného domu v Armádní ulici v Postoloprtech neznámý pachatel. Po překonání překážek se dostal do místnosti sloužící jako úschovna materiálu a odtud odcizil kovové lemy na okna, 30 metrů kabelu, 15 metrů zemnící pásky a úhlovou brusku. Tím způsobil škodu za téměř 3 000 Kč. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 14. května 2012  

vytisknout  e-mailem