Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Krádež elektromotorů v Kácově

V uplynulých dnech dosud neznámý pachatel odcizil elektromotory v jednom z bývalých podniků v obci Kácov. 

     Zloděj vnikl do volně přístupného areálu bývalého podniku, odkud z nezajištěné budovy odšrouboval 5 kusů elektromotorů různých značek a dále odšrouboval šrouby z uchycení dalších dvou elektromotorů, které pak ponechal na místě. Pražské firmě vznikla škoda v celkové výši 60 tisíc korun.

Další zprávy:


Zanedbání povinné výživy

     Vyživovací povinnost na svou dceru neplní třiatřicetiletý „tatínek“ z České Lípy. Okresním soudem v České Lípě mu bylo určeno přispívat částkou 2.000,-Kč měsíčně k rukám matky. Od června 2011 do současné doby na výživném dluží celkovou částkou 16.000,-Kč. Kutnohorští kriminalisté dne 16. 2. 2012 „tatínkovi“ sdělili podezření pro přečin zanedbání povinné výživy.

Krádež mobilního telefonu

     Dne 13. 2. 2012 v lyžařském středisku Horní domky u Rokytnice nad Jizerou dosud neznámý pachatel kolem poledne odcizil mobilní telefon. Pachatelovi neunikl pozornosti volně odložený batoh pod stolem u venkovního bufetu na červené sjezdovce, ze kterého odcizil mobilní telefon Sony Ericson Xperia Arc LT 15i, stříbrné barvy se sim kartou. Majiteli vznikla škoda v celkové výši 5.995,-Kč. Čáslavští policisté věc postoupili dle místní a věcné příslušnosti na Obvodní oddělení PČR Rokytnice nad Jizerou.
 

por. Mgr. Vendulka Marečková

15. 2. 2012

vytisknout  e-mailem