Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Krádež finanční hotovosti

K obvinění z 5 skutků mu přibyla ještě krádež 

Včera jsme Vás informovali o případu, kdy třiatřicetiletý muž z Pardubic byl obviněn ze spáchání hned pěti trestných činů, jimiž byly ohrožení pod vlivem návykové látky, řízení motorového vozidla bez příslušného řidičského oprávnění, maření výkonu úředního rozhodnutí, neoprávněné užívání cizí věci a útok na veřejného činitele.
Během vyšetřování se kriminalistům podařilo zjistit ještě jednu skutečnost ze které vyplynulo, že k  výše uvedeným obvinění se přidá ještě jeden skutek, kterým je trestný čin krádeže.
Té se měl dopustit tím, že dne 10. července 2009 okolo půl třetí hodiny odpoledne využil společně s dalším mužem při provádění zednických prací v Holicích nepozornosti čtyřiapadesátileté ženy. Oba měli přistoupit k její posteli a povídat si s ní. Zatímco neznámý muž s ženou mluvil, třiatřicetiletý muž zřejmě vzal peněženku Ta měla být pod polštářem a z ní údajně odcizil částku 5.000 korun.
Včera byla na třiatřicetiletého muže uvalena Okresním soudem Pardubice vazba a ještě týž den byl eskortován do Vazební věznice Hradce Králové.
nprap. Eva Maturová
28. 8. 2009

vytisknout  e-mailem