Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Krádež finanční hotovosti

SOKOLOV – Škoda přesáhla 150 tisíc korun 

Sokolovští policisté vyšetřují případ, ke kterému mělo dojít v době od 16.03.2013 19:30 hodin do 18.03.2013 17:00 hodin. Doposud neznámý pachatel je podezřelý ze spáchání přečinu krádeže a porušování domovní svobody. Kriminalisté zjistili, měl vniknout do budovy v obci Oloví. Zde využil toho, že majitel ponechal klíč zasunutý v zámku dveří od bytu.
 
Po prohledání bytu šedesátiletého muže si odnesl z nalezených peněženek finanční hotovost. Další peníze pak nalezl volně položené na stole. Celkem tak způsobil odcizením peněz majiteli bytu škodu ve výši přesahující 150 tisíc korun.
 
V průběhu vyšetřování kriminalisté zjistili, že v době krádeže se zde pohybovala osoba na identikitu. Jedná se o muže, štíhlé postavy, vysokého asi 180 cm, ve věku 20 až 25 let, středně dlouhých tmavých vlasů (nejspíše barvy tmavě hnědé), na kterých měl kšiltovku. Obličej měl muž oválný s tmavýma očima, nejspíše hnědé barvy, pleť tohoto muže byla světlá.
 
Na sobě měl oblečenou kšiltovou čepici, šedé barvy bez nápisu, sportovní šedou šusťákovou bundu a přes rameno měl batoh šedé barvy.
 
Sokolovští policisté přijmou jakoukoliv informaci k muži na identikitu na bezplatném telefonním čísle 158.
 
por. Ing. Pavel Valenta
19.03.2013
Odkazy do noveho okna

Identikit muže

Identikit muže 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem