Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Krádež jízdních kol

Zabezpečte si řádně před zloději své jídzní kolo 

Krádež jízdních kol
 

V době od 1. 9. 2010 do 6. 9. 2010 neznámý pachatel na ulici Dalimilova v Olomouci, část Chomoutov odcizil z bývalé kotelny v přízemí restaurace dámské horské jízdní kolo.

Dále během včerejší noci se neznámý pachatel na ulici Urxova v Olomouci vloupal přes pootevřené okno do sklepních prostor domu. Poškodil zámky 6 sklepních kójí a z jedné z nich odcizil 2 trekkingová jízdní kola. Majitelům způsobil celkovou škodu ve výši 11 tisíc korun.

Včera během dne, neznámý pachatel z prostor dvorního traktu střední školy na třídě Jiřího z Poděbrad v Olomouci odcizil uzamčené pánské horské jízdní kolo. Majiteli způsobil škodu ve výši 8 tisíc korun.

Také v době od 22. 8. 2010 do 6. 9. 2010 neznámý pachatel ze společných prostor v domě na ulici Kapitána Nálepky v Olomouci odcizil po překonání dvou lankových zámků 2 značková jízdní kola. Čtyřiatřicetiletému majiteli tak způsobil celkovou škodu ve výši 15 300 korun.

Policie připomíná spoluobčanům, aby si svá kola řádně zabezpečila. To znamená v místnosti, která je uzamykatelná a přístup má jen majitel. Nevpouštějte do domu cizí osoby a zamykejte hlavní vchod domu. Nenechávejte svá kola uzamčená ve stojanech v ulicích města bez dozoru. Buďte všímaví ke svému okolí. 
 

por. Bc. Marie Štrbáková

vytisknout  e-mailem