Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež jízdního kola

Tábor – Sezimovo Ústí – Force Galateia 

Cyklistická sezóna je v plném proudu. S ní bohužel přibývá případů krádeží jízdních kol. Přesvědčila se o tom i majitelka dámského jízdního kola značky Force Galateia. Své kolo nechala v noci z 27. na 28. dubna 2021 volně odstavené na pozemku u domu v Komenského ulici v Sezimově Ústí II. Zloděj si takovouto příležitost nenechal ujít.

Jedná se o dámské jízdní kolo černé barvy, výrobního čísla M51960789, vybavené mechanikou značky Shimano, odpruženou přední vidlicí značky Rock Shox, stáří přibližně pěti let, v pořizovací hodnotě přes 21 000 korun. Markantním znakem kola je držák na dětskou sedačku na rámu pod sedlovkou.

Po zloději i odcizeném bicyklu pátrají policisté místního obvodního oddělení. Jakékoliv poznatky k výskytu či podezřelé nabídce uvedeného jízdního kola přivítají na své služebně či telefonní lince 974 238 740.

Opětovně připomínáme, že jízdní kola, stejně jako stále více oblíbené koloběžky, je nejen v této době nutné důsledně zabezpečit, a to kvalitním zámkem. Méně odolné zámky nejsou pro vybaveného zloděje překážkou.

por. Mgr. Miroslav Doubek   krpc.pio@pcr.cz

2. května 2021

vytisknout  e-mailem