Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež jízdního kola

Český Krumlov – Horní Planá – Kdo pozná pachatele? (Hlasová schránka 974 221 116) 

Hornoplánští policisté pátrají po zloději, který na místním náměstí, v prostoru před obchodem s potravinami, odcizil krátce po osmé hodině ranní dne 13. 9. 2015 pánské horské jízdní kolo značky Superior RX 550 světle modré barvy. Majitel jej neuzamkl a pachatel si takovouto příležitost nenechal ujít. Počínání zloděje však zachytil místní monitorovací systém a policisté tak mají k dispozici fotografie, dokazující jeho jednání. Dle pořízených záběrů je pachatelem muž ve věku 20 – 30 let, štíhlé postavy a tmavých, po stranách hlavy vyholených vlasů. V době skutku byl oblečen do černé mikiny s kapucí se znakem bílé barvy na hrudi a velkým třířádkovým nápisem bílé barvy na zádech, riflových kalhot a černých bot s bílou podrážkou. Z místa činu na odcizeném kole odjel po silnici ve směru na Volary.
Dle provedeného šetření se s největší pravděpodobností nejedná o místního občana. Policisté se proto obrací s výzvou na širokou veřejnost.
Jakékoliv informace, vedoucí ke zjištění totožnosti uvedeného muže, stejně jako poznatky k vypátrání odcizeného kola, přivítají na své služebně v Jiráskově ulici číslo 178 v Horní Plané, telefonním čísle 974 232 710, případně cestou policejní linky číslo 158. Za spolupráci děkujeme.      
 
por. Mgr. Miroslav Doubek  krpc.pio@pcr.cz
16. října 2015

vytisknout  e-mailem