Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež kabelu

LOUNY - Škoda přesahuje osmnáct tisíc korun. 

Do lesa u obce Sádek na Žatecku se o víkendu vydal s nekalým úmyslem dosud nezjištěný pachatel. Z dřevěných sloupů odcizil cca 400 metrů telekomunikačního kabelu, čímž poškozené společnosti způsobil škodu za 18 100 Kč. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.

Z oktávky zmizela světla

Dva přední světlomety demontoval a následně i odcizil ze zaparkovaného vozidla zn. Škoda Octavia dosud neznámý pachatel. K události došlo koncem minulého týdne v jedné obci na Žatecku, kde majitel zaparkoval svůj vůz před rodinným domem. Tímto jednáním způsobil poberta škodu ve výši 10 000 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, po zloději pátrají.

Vloupání do trafostanice

V minulých dnech se vloupal do objektu trafostanice v Žatci dosud neznámý pachatel. Kromě toho, že poškodil měřící transformátory a měděný pás, jehož část následně odcizil, přisvojil si i hlavní jistič. Svým činem způsobil poškozené společnosti škodu za 33 500 Kč. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže, po pachateli pátrají.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 2. února 2015

vytisknout  e-mailem