Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež kabelů z kolektoru

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj způsobil škodu za 74 tisíc korun. 

Dosud neznámý pachatel se zhruba v polovině měsíce listopadu na Severní Terase vloupal do chodby kolektoru, kde následně odcizil 150 metrů osvětlovacího kabelu a dále elektrorozvodné kabely. Svým jednáním poškozené společnosti způsobil škodu kolem 74 tisíc korun.

Zloděj se vloupal do chaty
Střekovští policisté ukončili ve zkráceném přípravném řízení případ vloupání do rekreační chaty, kdy 30letý muž se zhruba v polovině měsíce listopadu vloupal do rekreační chaty v obci Brna, ze které následně odcizil smaltový kotlík, pilu na železo a kotouče, okružní pilu a stolní brusku. Svým jednáním majiteli způsobil škodu kolem 2 tisíc korun.

Zloděj se vloupal do maringotky a garáže
Trmičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ 36letého muže, který se v obci Habrovany vloupal do maringotky a v obci Radejčín do garáže u rodinného domu. Z těchto objektů následně odcizil kabely, pracovní kufry, náhradní díly k vozidlu. K jeho smůle byl v garáži rodinného domu vyrušen a následně zadržen majitelem. Svým jednáním způsobil škodu kolem 39 tisíc korun a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Krádež dvou vozidel
V průběhu dne 5.12. v ulici České Mládeže došlo k odcizení vozidla Š-Octavie, barvy stříbrné metalízy, rz: 4C6 07-14. Majiteli tak vznikla škoda kolem 80 tisíc korun.
K dalšímu odcizení vozidla došlo v průběhu noci ze 4.-5.12. v ulici Herbenova, kde neznámý pachatel odcizil vozidlo Ford Focus, barvy černé metalízy, rz: 6U6 08-42. Způsobená škoda se pohybuje kolem 120 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 6.12.2011
 

vytisknout  e-mailem