Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež kol osobního vozu

ÚSTÍ NAD LABEM - Majitel našel svůj automobil ležet na parkovišti bez kol. 

V pátek v noci odmontoval zatím neznámý pachatel kola od vozu Škoda Octavia, které stálo zaparkované na parkovišti mezi domy v ulici Hoření. Majitel vozu zjistil krádež v okamžiku, kdy chtěl v šest hodin ráno vyrazit do práce. Zaparkované vozidlo nemělo všechna čtyři kola a leželo spodkem na povrchu parkoviště.
Škoda na ukradených kolech se pohybuje okolo 9 tisíc korun a škoda na poškození spodku vozu nebyla zatím vyčíslena.
 
Krádež časopisů z novinového stánku
V sobotu ráno přišli čtenáři o noviny v hodnotě 2 tisíce korun, jelikož někdo vyhnul víko skříňky zajištěné petlicí s visacím zámkem, umístěné u zadní strany novinového stánku v ulici Nová na Střekově. Zloděj si odnesl všechny časopisy a DVD, které zde byly uloženy.
 
Vandal poničil okno autobusu
V sobotu těsně před půl sedmou večer, na křižovatce ulic Průmyslová a U Jeslí, rozbil kamenem zatím neznámý pachatel pravou boční skleněnou výplň okna autobusu linky číslo 3.
Škoda na voze je zatím vyčíslena na 10 tisíc korun. Je jen štěstí, že se nikomu z cestujících nic nestalo, jelikož rána vylekala řidiče, který v té chvíli vůbec netušil, co se stalo.
 
Krádeže jízdních kol ze sklepů
V sobotu odpoledne nahlásil majitel sklepní kóje domu v ulici Strádovská v Chlumci krádež jízdního kola v hodnotě 19 tisíc korun. Jednalo se o kolo značky Giant Talon 2 W model 2013 bílé barvy.
Celková výše škody s napočítáním opravy poškozené výplně dveří sklepní kóje se vyšplhala na 21 tisíc korun.
 
V pátek ráno byla podobná krádež nahlášena z ulice Růžový palouček. Zde majitel sklepní místnosti v domě v uvedené ulici přišel o dámské kolo stříbrné barvy značky Demo v hodnotě 12 tisíc korun, dvě dětská kola značky Leader Fox MTB 24" za 3 tisíce korun, běžecké lyže značky Sporten, hůlky v celkové hodnotě 2 800 korun a boty na běžky v hodnotě 500 korun.
Způsobena škoda na odcizených věcech je 18 300 korun a na poškození dveří vznikla škoda 500 korun.
 
 
Ústí nad Labem, dne 11.11.2013
nprap. Valerie Bartošová
 
 
 

vytisknout  e-mailem