Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež kontejneru

Tábor – Další stejný skutek. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Tiskovým servisem ze dne 18. března 2019 jsme informovali o krádeži kontejneru na odpad, který byl odcizen v blíže neurčené době od 5. do 12. března 2019 z prostoru asfaltové cesty u hřbitovní zdi v obci Hodušín na Opařansku. Viz.:

https://www.policie.cz/clanek/kradez-kontejneru-726004.aspx .

Včerejšího dne přijali bechyňští policisté další oznámení o krádeži kontejneru. Stalo se tak opět na stejném místě jako v předešlém případě. Ke skutku mělo dle oznamovatele dojít v době od šesté hodiny večerní neděle dne 24. března do půl desáté hodiny dopolední úterý dne 26. března 2019. V tomto případě byl odcizen ocelový, hákovým systémem natahovací suťový kontejner červené barvy, roku výroby 2000. Jeho markantními znaky jsou číslice „7“ žluté barvy, namalovaná na čelní straně kontejneru vlevo od kovového oka, sloužícího k natažení na nákladní vůz, a dále zelenou barvou provedený nápis „SUŤ“, který se nachází vpravo dole vedle uvedeného oka. Hodnota kontejneru byla odhadnuta na částku 32 400 korun.

Opětovně tímto žádáme každého, kdo by měl k objasnění uvedených skutků jakékoliv důvodné informace, a to jak k přesnějšímu určení doby jejich spáchání, k výskytu podezřelé osoby či osob s odpovídající technikou k naložení a odcizení kontejnerů na daném místě činu, stejně jako k výskytu či případné podezřelé nabídce prodeje uvedených kontejnerů, aby své poznatky sdělil policistům na jejich služebně na náměstí T. G. Masaryka v Bechyni či telefonní lince 974 238 750. Děkujeme.

por. Mgr. Miroslav Doubek  krpc.pio@pcr.cz

28. března 2019

 

vytisknout  e-mailem