Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Krádež mini segwaye

Pátráme po mladé dvojici, která je podezřelá z krádeže zboží ze stánku v obchodním centru.  

Od konce dubna pátrají policisté z místního oddělení Zličín po dvojici mladých lidí, která je podezřelá z krádeže mini vozítka segway v obchodním centru na pražském Zličíně v Praze 5. Tam měl mladý muž přistoupit k jednomu z prodejních stánků, využít nepozornosti prodavače a v nestřeženém okamžiku odcizit z výstavního pultu vozítko.  Prodavač, který si po chvilce všiml, že mu zboží za necelých dvanáct tisíc korun na pultě chybí, se za podezřelým vydal, ale nedostihl ho.

Podezřelého muže při odchodu z obchodního centra zachytily bezpečnostní kamery. Na záběrech je vidět společně s neznámou ženou, jak si segwaye předávají a společně odcházejí směrem k autobusovému nádraží. Je tedy více než pravděpodobné, že se žena mohla na celé krádeži podílet.

Nyní tak pátráme po dvojici, která je podezřelá z trestného činu krádež. V případě vypárání a odsouzení jim tak hrozí až dva roky za mřížemi.

Jestliže muže nebo ženu na kamerového záznamu poznáváte, kontaktujte linku 158.

por. Bc. Jan Daněk – 19. 5. 2016

Aktualizace – Děkujeme všem za zveřejnění pátrání po podezřelých. Policisté díky poznatku zjistili totožnost dívky i chlapce a nyní bude probíhat standardní vyšetřování případu. Pátrání po jejich totožnosti již tedy není potřeba.

por. Bc. Jan Daněk – 25. 5. 2016

vytisknout  e-mailem