Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež motorové nafty

Tábor – Malšice – 250 litrů. (Hlasová schránka 974 238 116 za pátečním servisem) 

Policisté na Táborsku šetří další útok zlodějů nafty. Došlo k němu v době od půl šesté hodiny odpolední čtvrtku dne 19. května do půl sedmé hodiny ranní následujícího pátku dne 20. května 2016 na oploceném pozemku firmy na jižním okraji obce Malšice. Zloděj či zloději zde po násilném odstranění víček nádrží odčerpali ze dvou autojeřábu Tatra 148 a Tatra 815 na 250 litrů motorové nafty. Vlastní krádeží a poškozením vozidel způsobili majiteli souhrnnou hmotnou škodu ve výši bezmála 7 100 korun. Případ šetří policisté místně příslušného Obvodního oddělení PČR Bechyně.

Nejedná se v polední době o ojedinělý případ. Na uvedenou trestnou činnost tímto opětovně upozorňujeme a nabádáme majitele čehokoliv, z čeho lze motorovou naftu odcizit, k náležité obezřetnosti a důslednému zabezpečení tohoto majetku.

Zároveň žádáme každého, kdo si mohl na jižním okraji obce Malšice v souvislosti s uvedenou krádeží všimnout jakéhokoliv důvodného dění, a to zejména podezřelého výskytu osob, s největší pravděpodobností s odpovídajícím vozidlem, aby své poznatky předal policistům na jejich služebně na náměstí T. G. Masaryka v Bechyni, telefonním čísle 974 238 750, případně cestou policejní linky číslo 158. Děkujeme.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

22. května 2016  

vytisknout  e-mailem