Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež mu neprošla

TEPLICKO - Lapkovi trik s krádeží vysavače nevyšel; Vloupání do prodejny... 

Krádež mu neprošla

     Z přečinu krádeže se bude zodpovídat 38letý recidivista, který kradl v teplickém supermarketu. Z regálu vzal vysavač v hodnotě dva a půl tisíc korun a prostrčil ho pod zábradlím mimo prodejní plochu, pak u pokladny zaplatil za nějaké drobnosti a šel si pro svou kořist. Neunikl ale pozornosti pracovníka ostrahy, který mu jeho plán na získání vysavače zmařil a zavolal policisty. Ti muži sdělili podezření z přečinu, za který hrozí lapkovi vzhledem k jeho trestní minulosti až tříleté vězení.

Vloupání do prodejny

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v centru Teplic vloupal do prodejny. Odnesl si trezorek s finanční hotovostí, celková škoda byla vyčíslena na tři a půl tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který hrozí zloději v případě dopadení až dvouleté vězení.

Zmizely kabely i baterie

     Až dvouletý trest odnětí svobody hrozí neznámému zloději, který se v Trnovanech vloupal do neobydleného domu, kde probíhá rekonstrukce. Uvnitř poškodil plynový kotel a odcizil několik desítek metrů měděného elektroinstalačního kabelu, vodovodní baterie a termo hlavice z radiátorů. Celková škoda byla vyčíslena na více jak šest tisíc korun, policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po pachateli pátrají.

1. dubna 2021, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem