Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež na ubytovně

TEPLICKO - Zloděj ukradl herní konzoli; Vloupání do garáže a další zprávy. 

Krádež na ubytovně

     Policisté pátrají po neznámém lapkovi, který na Štědrý den vnikl v objektu ubytovny v Dubí do nezamčeného pokoje. Z místnosti odcizil herní konzoli s příslušenstvím, oznamovatel vyčíslil škodu na téměř šest a půl tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin porušování domovní svobody, zloději hrozí v případě dopadení až dvouleté vězení.

Vloupání do garáže

     Škodu ve výši téměř sedmdesát tisíc korun způsobil neznámý zloděj, který se během svátků v katastru obce Hrobčice vloupal do garáže. Oznamovatel přišel o čtyřkolku s příslušenstvím pro údržbu zahrady, nářadí a další věci. Vzhledem ke spáchání činu v době vyhlášeného nouzového stavu hrozí zatím neznámému pachateli za zločin krádeže až osmiletý trest odnětí svobody.

Vykradený byt

     Ze spáchání zločinu krádeže a přečinu porušování domovní svobody je podezřelý neznámý pachatel, který se na 1. svátek vánoční vloupal v Bílině do bytu. Násilím překonal vstupní dveře a vnikl do bytu, kde odcizil notebook, tablet a kosmetiku, celková škoda byla vyčíslena na 16 tisíc korun. Policisté nyní po odcizených věcech i zloději, kterému hrozí až osmiletý pobyt za mřížemi, intenzivně pátrají.

Hledáme svědky nehod

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo 16. prosince 2020 ve 20:30 hodin v Duchcově, ul. Teplická, u domu č. p. 216/142. Podle oznamovatele měl nezjištěný řidič jízdní soupravy během couvání nabourat do kovového oplocení s poštovní schránkou a části vchodové branky domu. Následně z místa odjel, aniž by splnil povinnosti stanovené zákonem při účasti na dopravní nehodě.

     K další nehodě mělo dojít v době od 12:00 hodin dne 22. prosince do 14:30 hodin dne 23. prosince 2020 v Teplicích - Proseticích, ul. Plynárenská na parkovací ploše u Penny. Na úrovni prodejny KIK mělo dojít k dopravní nehodě tak, že nezjištěný řidič měl poškodit levý zadní blatník a levou stranu zadního nárazníku zaparkovaného vozidla FORD C-MAX a z místa ujet.

     Pátráme také po řidiči, který měl v době od 16:00 hodin dne 22. 12. do 7:45 hodin dne 23. 12. 2020 v Teplicích, ul. Jankovcova u č. p. 1236/16 nezjištěným vozidlem poškodit levý zadní bok u zaparkovaného vozidla Mercedes-Benz, na nabouraném autě byly nalezeny stopy bílého laku. Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

28. prosince 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem