Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Krádež na Vitince nevyšla

Byli vyrušeni a vypátráni policisty 

Od prvních červencových dnů se radničtí policisté ve spolupráci s rokycanskými kriminalisty intenzivně zabývali případem vloupání do palivové nádrže nákladního vozu značky ŠKODA, ke kterému došlo v obci Vitinka.
Policisté nevynechali prošetření jakéhokoli  poznatku a stopy. Podle získaných indicií pak směřovala jejich cesta k 47mi a 30ti letému muži z Plzně. Dalším šetřením a provedenými výslechy pak byl objasněn kompletní děj, ke kterému došlo 6. července večer. Jak se oba podezřelí doznali, měli se na počátku měsíce na svém činu, který byl v rozporu se zákonem, domluvit.  Předmětem jejich zájmu byla motorová nafta. V inkriminovanou dobu se  jeden z dvojice  vloupal do palivové nádrže odstaveného nákladního vozu a  druhý hlídal. Při tomto však byli vyrušeni náhodným svědkem a z místa činu utekli. Svým protiprávním jednáním měli způsobit hmotnou škodu, která byla vyčíslena skoro na osm tisíc korun.
Plzeňská dvojice tak na Radnicko putovala včerejšího dne znovu. Tentokrát ale  na služebnu radnických policistů, kde si oba převzali záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže ve stadiu pokusu a přečinu poškození cizí věci, které měli spáchat ve spolupachatelství.

nprap. Bc. Jana Tomková
17.8.2011

vytisknout  e-mailem