Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Krádež nafty z nákladního vozidla

a další zprávy ze dne 11.8.2008 . 

Vloupání do vozidel

Dne 11.8.2008 se neznámý pachatel vypáčením zámků třech dveří vozidla Fiat Ducato vloupal do nákladového prostoru vozidla zaparkovaného na parkovišti na ulici Janáčkova, ze kterého odcizil ašku na kolečkách s knihami. Způsobil tak škodu 4.260,- Kč.
K dalímu případu došlo v Prostějově na ulici Plumlovská, kde neznámý pachatel vytrhl zámek dveří řidiče vozidla Peugeot Boxer, vnikl do vozidla, odtud dcizil kožený kufřík s osobními doklady, klíče a drobné písemnosti. Majiteli tak způsobil škodu ve výši 1.000,- Kč.

Krádež železného materiálu

Neznámý pachatel vnikl do oploceného objektu na ulici Janáčkova v Prostějově a odcizil zde celkem 26 kusů chodníkových profilů a 24 kusů U-profilů o celkové váze tohoto materiálu 2 450 Kg. Způsobená škoda činí 22 000,- Kč.

Krádež věcí z vozidla

V obci Hrubčice vnikl neznámý pachatel do odstaveného a neuzamčeného vozidla Škoda Felicia a odcizil pánskou ledvinku s peněženkou, finanční hotovostí 23 000,- Kč a osobními doklady poškozeného.

Krádež nafty

Neznámý pachatel se na ulici Dolní v Prostějově po vypáčení dvou výček vloupal do dvou nádrží zaparkovaného nákladního vozidla Scania R420 a odčerpal 700 litrů motorové nafty. Způsobená škoda činí 25 800,- Kč.

Neoprávněné užívání motorového vozidla

Neznámý pachatel se zmocnil, na parkovišti v Prostějově na ulici Cyrila Boudy dosud nezjištěným způsobem po překonání uzamčení, motorového vozidla značky Mercedes. Majiteli tak způsobil škodu 90.000,- Kč.

Dopravní nehody

Policisté zaznamenali celkem 7 dopravních nehod se škodou 128.000,- Kč, dvě osoby byly lehce zraněny.

vytisknout  e-mailem