Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Krádež, nehoda

SOKOLOVSKO  

Sokolov – Krádež a pokus krádeže
 
Policisté z Lokte nad Ohří sdělili 20letému muži podezření ze spáchání přečinu krádeže. V červnu letošního roku měl podezřelý s komplicem poškodit vysokonapěťový měděný kabel, který slouží k napájení pásových dopravníků u Nového Sedla na Sokolovsku. Po jeho přeseknutí se pokusil odcizit jeho měděnou výplň v délce 70 m. Krádež však nedokončil, protože byl vyrušen pracovníkem bezpečnostní služby. Poškozená firma vyčíslila škodu na částku 19 500 Kč.  Další krádeže se měl podezřelý dopustit v srpnu 2012, kdy překonal oplocení jedné ze zahrádek v zahradní kolonii v Novém Sedle a násilím vnikl do zahradní chatky, kde odcizil LCD televizor, přenosný DVD přehrávač, motorovou pilu, nářadí a jiné věci. Celková škoda byla majitelem vyčíslena na částku necelých 14 000 Kč.
Podezřelý byl již v posledních třech letech za krádež Okresním soudem v Sokolově odsouzen a potrestán, nyní mu tak hrozí až 3leté vězení.
 
Sokolov – Dopravní nehoda, řidička se otáčela na silnici
 
Na silnici II. třídy u osady Vránov došlo 29. srpna 2012 v odpoledních hodinách k dopravní nehodě mezi vozidly Hynudai a Volkswagen. Řidička vozidla Hyundai zastavila při okraji silnice a začala své vozidlo otáčet. Přitom si nevšimla vozidla Volkswagen a došlo ke střetu vozidel. Dechová zkouška u obou řidičů vyšla s negativním výsledkem. Při nehodě došlo k lehkému zranění řidičky, které si vyžádalo lékařské ošetření. Celková škoda je předběžně vyčíslena na částku 180 000 Kč, z toho na vozidle Hyundai je škoda vyčíslena na 150 000 Kč.
Řidička se dopustila přestupku dle zákona o provozu na pozemních komunikacích. Na místě jí byla uložena bloková pokuta ve výši 500 Kč.
 
nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
30. srpna 2012
Odkazy do noveho okna

Dopravní nehoda

Dopravní nehoda 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem