Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Krádež, neplatil, nevešel se pod most

KARLOVARSKÝ KRAJ - Krádež, neplatil, nevešel se pod most 

Krádež bonbonů
Karlovarští policisté sdělili podezření z přečinu krádeže dvacetileté ženě z Chodova. Ta měla na konci února v Karlových Varech, na prodejní ploše prodejny s potravinami vzít z regálu několik balení bonbonů. Ty si pak uschovala pod bundu a prošla s nimi přes pokladní prostor, aniž by zboží nahlásila či zaplatila. Za pokladnou byla zastavena ostrahou prodejny. Odcizené bonbony pak dobrovolně vydala. Tato krádež nebyla její první, policisté zjistili, že žena byla za přečin krádeže v posledních třech letech odsouzena nebo potrestána a to rozhodnutím Okresního soudu v Karlových Varech k trestu odnětí svobody.
 
Tankoval, ale neplatil
V nočních hodinách přijali policisté na linku 158 oznámení o neznámém muži, který natankoval pohonné hmoty do vozidla a bez zaplacení ujel. Policisté okamžitě zahájili pátrání po řidiči a vozidlu Peugeot 407. To se jim podařilo zastavit u obce Olšová Vrata. Během vyšetřování pak zjistili, že muž měl takto natankovat také v Lokti, na BČS ve Všeborovicích a na ulici Dolní Kamenná. Celkem do vozidla měl natankovat několik stovek litrů motorové nafty za tisíce korun. Policisté také zjistili fintu kterou muž používal, před příjezdem na čerpací stanici různě nálepkami pozměňoval svojí registrační značku na vozidle. Jednatřicetiletý muž z Loun si od policistů vyslechl sdělení podezření z přečinu krádeže, kde mu hrozí v případě odsouzení trest odnětí svobody až na dvě léta.
 
Nevešel se pod most
Dopravní policisté z Chebu šetří dopravní nehodu nákladního vozidla. Dne 3. dubna 2013 kolem 19té hodiny řídil šestapadesátiletý cizinec nákladní soupravu s návěsem, na kterém vezl náklad nových vozů BMW X1. Řidič s vozidlem jel po místní komunikaci ve směru od Zelené Hory k ulici Americká. Zde nerespektoval svislé dopravní značení zakazující vjezd vozidel, jejichž výška přesahuje vyznačenou mez. Následkem toho narazil do viaduktu, pravou zadní částí návěsu pak řidič sjel vpravo mimo vozovku, kterou tím poškodil. Dechová zkouška na alkohol byla negativní. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku 46 tisíc korun.
 
por. Ing. Pavel Valenta
04.04.2013
Odkazy do noveho okna

Nákladní vozidlo pod viaduktem

Nákladní vozidlo pod viaduktem 

Detailní náhled

Nákladní vozidlo pod viaduktem

Nákladní vozidlo pod viaduktem 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem