Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež peněz

Strakonice - Policie žádá veřejnost o spolupráci.  

Volynští policisté pátrají od 16. prosince 2009 po pachateli, který v domě v Předních Zborovicích odcizil finanční hotovost ve výši 10 000 korun. Policisté bezprostředně po spáchání trestného činu informovali prostřednictvím médií veřejnost, kterou žádali o spolupráci při pátrání po štíhlém 30letém muži s krátkými černými vlasy, hustým obočím a úzkým knírkem. V prosinci, 16.12.2009 v době mezi 8:00 a 8:20, vešel muž drze a bez pozvání do domu, kde odpočívala starší paní. Majitel domu byl právě ve stáji u dobytka.
Na základě svědeckých výpovědí policisté vytvořili v počítačovém programu podobiznu podezřelého muže. V případě, že někdo pozná muže na obrázku či se s ním potkal u svého domu nebo měl podobnou zkušenost, může se obrátit na policii, na linku 158 nebo přímo na policisty ve Volyni, kteří případ vyšetřují, na tel. č. 383 372 097. Jakákoli informace, byť pro někoho nepodstatná, může pomoci při vyšetřování tohoto případu.
Muž je štíhlé 175 cm vysoké  postavy s krátkými  černými vlasy, černýma očima, hustým  obočím a úzkým knírkem. Muž měl na sobě tmavě modrou bundu zn. Adidas,  černé rifle a bílé botasky.
 

Volyňsko.jpgVolyňsko.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

por. Mgr. Nováková Jaromíra, (pisst@mvcr.cz)
20. ledna 2010

vytisknout  e-mailem