Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež pily objasněna

TEPLICE - Pachatele dopadli za jeden den; Další nepozorná žena..... 

Krádež pily objasněna
    Jen jeden den stačil policistům z Dubí k dopadení pachatelů, kteří odcizili z kůlny v Košťanech stolní cirkulační pilu v hodnotě 5500 korun. Dvěma mužům ve věku 20 let bylo sděleno podezření z trestného činu krádeže formou spolupachatelství, v případě odsouzení jim hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.
 
Další nepozorná žena
     Další neopatrná žena přišla o kabelku v teplickém marketu. Poškozená si na prodejní ploše odložila do nákupního vozíku svou značkovou kabelku a vybírala si z regálu zboží. Chvilkové nepozornosti využil neznámý lapka, který jí tašku odcizil. Oznamovatelka přišla o peněženku s finanční hotovostí, doklady a platebními kartami, celkovou škodu vyčíslila na bezmála 37 tisíc korun. Policie zahájila ve věci úkony trestního řízení pro trestné činy krádeže a neoprávněného držení platební karty, pachatel může být odsouzen až k tříletému vězení.
 
Hořelo na dvou místech
     Hned dva požáry plastových kontejnerů na komunální odpad vyšetřují policisté z Trnovan. K požárům došlo z dosud nezjištěných příčin, není vyloučeno nedbalostní ani úmyslné jednání neznámého pachatele. Ke vznícení došlo v ulicích Jana Koziny a Proboštovská přibližně ve stejnou dobu. V období Silvestra jsou požáry kontejnerů častým jevem, případy jsou šetřeny jako přestupky proti zákonu o požární ochraně. Škoda nebyla doposud vyčíslena.
 
Odcizila obraz
      Policie vyšetřuje přestupek proti majetku, kterého se dopustila 22 letá žena. Podezřelá vnikla otevřenými vchodovými dveřmi do panelového domu v Teplicích a následně ze stěny chodby v 7. poschodí odcizila jeden obraz v dosud nezjištěné hodnotě. Poté z domu z důvodu uzamčených vchodových dveří vylezla z okna v prvním patře na přistavené lešení. Následně byla zadržena hlídkou strážníků Městské policie Teplice, kteří ji předali policistům.

vytisknout  e-mailem