Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež pojistek

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj se vloupal do několika skříní s pojistkami. 

Trmičtí policisté evidují další případ krádeže elektromateriálu. Neznámý zloděj v průběhu měsíce v několika ulicích v lokalitě Předlic se vloupal do pojistkových skříní, ze kterých následně odcizil pojistky a další zařízení. Způsobená škoda se pohybuje kolem 60 tisíc korun.

Vloupání do pokoje rodinného domu
Dosud neznámý pachatel v průběhu dne za užití shodného klíče vnikl do rodinného domu, kde se následně vloupal do jednoho pokoje a odcizil notebook, navigaci, oblečení a dva stříbrné řetízky. Způsobena škoda se pohybuje kolem 13 500 korun.

Krádež věcí z hotelového pokoje
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci vnikl do hotelového pokoje v centru města, kde následně poškozenému odcizil mobilní telefon, paměťovou kartu, sluneční brýle a parfém. Majiteli tak byla způsobena škoda kolem 10 tisíc korun.

Neplatí výživné
Policejní komisař sdělil obvinění 41letému  muži z trestného činu Zanedbání povinné výživy. Obviněný již hruba dva roky neplatí výživné na svého syna, kdy se dluh v současné době vyšplhal na částku 30 tisíc tisíc korun. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 24.06.2011
 

vytisknout  e-mailem