Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Krádež provedená obzvlášť zavrženíhodným způsobem

KRÁLOVÉHRADECKO - Policisté se s obdobným případem zřejmě nesetkali. 

Policisté se zabývají tragickou smrtí v kolejišti, ke které došlo dnes dopoledne v Hradci Králové.  Jednalo se o usmrcení osoby (cca v 10:05) projíždějícím osobním vlakem ze směru od Hradce Králové na Pardubice ve Farářství. Dle výpovědi strojvedoucího vstoupila osoba náhle do kolejiště a nedbala výstražných zvukových znamení. Policisté po příjezdu na místo zjistili, že se jedná o muže dosud neznámé totožnosti, který utrpěl devastující zranění neslučitelná se životem. 
V místě tragédie policejní  hlídka z Obvodního oddělení policie I zadržela 29letou ženu, která je důvodně podezřelá z krádeže. Policisté ji viní z toho, že krádež provedla obzvlášť zavrženíhodným způsobem, když měla v době záchranných prací složek  IZS nenápadně vstoupit do kolejiště a odcizit z místa finanční hotovost ve výši 300 korun, která náležela poškozenému. Podezřelá byla zadržena hlídkou cca 300 metrů od místa činu, když se pokoušela nepozorovaně zmizet a ihned převezena na služebnu.
Případ je současně vyšetřován zdejší službou kriminální policie a vyšetřování jako podezřelé úmrtí. Policisté prověřují zda se jednalo o nešťastnou náhodu a co bylo přesnou příčinou této tragédie.

por. Mgr. Lenka Burýšková
Dne 2. června 2014 ve 13:25
Odkazy do noveho okna

foto vlak

foto vlak 

Detailní náhled

foto vlak1

foto vlak1 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem