Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež riflových kalhot

Tábor - Policisté pátrají po trojici zlodějů. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Policisté žádají média a potažmo širokou veřejnost o spolupráci při pátrání po trojici zlodějů, která dne 16. srpna 2012 kradla riflové kalhoty v jedné z prodejen obchodní zóny Stop Shop v Táboře. Během krátké chvíle v době mezi půl a tři čtvrtě na jednu po poledni se jim z obchodu podařilo postupně nepozorovaně odcizit celkem devět kusů riflových kalhot. K odnesení kradeného zboží použili speciálně upravenou tašku, které znemožnila aktivaci bezpečnostního zařízení. Sehraná trojice, kdy jeden z mužů se ženou zboží vybírali a postupně jej předávali druhému z mužů, který zboží vynášel, způsobila prodejně škodu ve výši bezmála 9 000 korun.
Dle následně zajištěného videozáznamu byl jeden z mužů ve věku asi 45 let, silnější, asi 190 cm vysoké postavy, s čelní pleší, na očích dioptrické brýle. Oblečen byl do bílého trika s krátkým rukávem a světlých, krátkých kalhot. Na nohou měl světlé sandály. Druhý z mužů byl ve věku přibližně 30 let, asi 190 cm vysoké, štíhlé postavy, světlejších, po obvodu hlavy vystříhaných vlasů. Na sobě měl khaki triko s krátkým rukávem a světlé, dlouhé kalhoty. V ruce nesl pánskou brašnu tmavé barvy. Žena byla ve věku kolem 20 let, štíhlé, asi 165 - 170 cm vysoké postavy, dlouhých, tmavých vlasů. Oblečena byla do tmavě modré halenky pod pás a černých legín. Přes rameno nesla větší, bílou kabelku.
Policisté tímto žádají každého, kdo by uvedené osoby na fotografii poznal, případně měl i další informace k jejich možnému nezákonnému jednání, a to i v jiných prodejnách, stejně tak mohl mít poznatky k vozidlu, kterým s největší pravděpodobností na místo přijíždí, aby je předal táborským policistům na telefonním čísle 974 238 700 či policejní lince číslo 158. Děkujeme. 
Stop Shop Tábor - 16. 8. 2012.jpg   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
20. srpna 2012
 

vytisknout  e-mailem