Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež speciální sekačky na green

ÚSTÍ NAD LABEM - Sekačka v hodnotě 80 tisíc během noci zmizela. 

Všebořičtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci z 3.-4.6. vloupal do kontejnerové buňky na golfovém hřišti, z níž následně odcizil speciální sekačku na green. Majiteli tak způsobil škodu kolem 80 tisíc korun.

Vloupání do sklepní kóje
Dosud neznámý pachatel se v průběhu týdne vloupal do sklepní kóje panelového domu v Neštěmicích v ulici Mlýnská. Z této kóje následně odcizil čtyři kompletní kola na vozidlo, kdy se způsobená škoda pohybuje kolem 11 tisíc korun.

Vloupání do vozidla
Libouchečtí policisté šetří další případ vloupání do vozidla na parkovišti naproti kostelu v obci Tisá. Neznámý zloděj se v dopoledních hodinách během 40 minut vloupal do vozidla Peugot Partner, ze kterého následně odcizil tašku s doklady, platebními kartami, finanční hotovostí, klíči, šperky a dalšími drobnostmi. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 49 tisíc korun.

Kradl na železnici
Policejní komisař sdělil obvinění 33letému muži z trestného činu Krádeže a Poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení. Obviněný se dopustil několika krádeží na železnici, kdy vytrhával měděné vodiče, zabezpečovací kabely a izolaci. Svým jednáním způsobil SŽDC škodu kolem 41 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 7.6.2011

vytisknout  e-mailem