Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež traktoru s vlekem

Tábor – Lom – Daleko nedojel. (Hlasová schránka 974 238 116) 

traktor Lom.JPGtraktor Lom.JPG
Policisté pátrají po zloději či zlodějích, kteří se v nočních hodinách z 9. na 10. dubna 2013 pokusili v objektu zemědělského družstva v obci Lom odcizit traktor s vlekem. Se soupravou vyjeli z objektu přes oplocení v západní části areálu a jízdou přes přilehlé pole se chtěli dostat na silnici ve směru od obce Lom na Malšice. Těsně před vjezdem na komunikaci se soupravou zapadli do rozbahněného pole, při pokusu o vyproštění pak na traktoru způsobili drobnou technickou závadu. Soupravu proto na místě zanechali a z místa činu uprchli.
Zemědělské společnosti mohli uvedenou krádeží způsobit souhrnnou hmotnou škodu ve výši odhadem 250 000 korun. Po pachatelích pátrají ve spolupráci s táborskými kriminalisty policisté místně příslušného Obvodního oddělení Sezimovo Ústí.
Žádáme tímto každého, kdo si mohl uvedené noci z 9. na 10. dubna 2013 všimnout v souvislosti s uvedeným případem jakéhokoliv podezřelého dění, zvláště v prostoru po levé straně silnice za obcí Lom ve směru na Malšice, a to jak výskytu osob u uvedené techniky, stejně jako možného výskytu vozidel, vedle osobního též například tahače s podvalníkem, aby své informace předal policistům Obvodního oddělení Sezimovo Ústí na jejich služebně, na telefonním čísle 974 238 730 či cestou linky číslo 158. Děkujeme.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
11. dubna 2013  

vytisknout  e-mailem