Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež transformátorů na trati

ÚSTÍ NAD LABEM - zloděj způsobil škodu kolem 300 tisíc a další denní info 

Policisté z oddělení železniční policie vyšetřují případ krádeže 6ks stykových transformátorů na železniční trati u obce Řehlovice. Dosud neznámý pachatel svým jednání způsobil škodu kolem 315 tisíc korun, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.

Krádež vozidla
Dne 12.3. v Krásném Březně v ulici Drážďanská došlo k odcizení vozidla Citroen Jumper, bílé barvy, Rz: 5U1 21-49, kdy se způsobená škoda pohybuje kolem 80 tisíc korun. Ústečtí policisté po tomto vozidle vyhlásili celostátní pátrání.

Pachatelé obviněni z krádeže nákladu
Policejní komisař sdělil obvinění dvěma mužům (36,42) z trestného činu Krádeže. Obvinění v červenci loňského roku z návěsu kamionu, který byl zaparkován na odpočívadle u obce Knínice, odcizili náklad součástek na motorová vozidla. Svým jednání způsobili škodu kolem 496 tisíc korun a hrozí jim trest odnětí svobody až do výše  3 let.

Spící muž přišel o mobilní telefon
Dosud neznámý zloděj včera v odpoledních hodinách při jízdě trolejbusem MHD okradl spícího muže o mobilní telefon, který měl pověšen na opasku. Majitel tak přišel o mobilní telefon v hodnotě kolem 5 tisíc korun. 

vytisknout  e-mailem