Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Krádež tří vozidel ve Slaném

KALDENSKO - Zloděj během jedné noci odcizil tři vozidla. 

Slánští policisté v současné době prošetřují krádež tří vozidel, která byla odcizena v průběhu jedné noci, a to v době mezi 9. a 10. červnem 2015 z různých části města Slaného.
 
Ve středu 10. června 2015 v ranních hodinách bylo během tří hodin oznámeno na linku 158 odcizení tří vozidel ve Slaném. První případ byl oznámen v šest hodin ráno a odcizené vozidlo značky Fiat Ducato bylo zaparkováno v Lacinově ulici na parkovišti před zimním stadionem. Ve vozidle se nacházelo keramické zboží v hodnotě 20 000,-Kč a navigace. Sedmdesáti jedna letému muži z okresu Prostějov vznikla škoda celkem ve výši 44 500,-Kč.
 
V druhém případě pachatel odcizil vozidlo značky VW Sharan, které bylo zaparkováno v Žižkově ulici. Poškozeným je padesáti čtyřletý muž ze Slaného, kterému byla odcizením vozidla vyčíslena škoda na částku 180 000,-Kč.
 
Třetím odcizeným vozidlem je Ford Galaxy, který byl zaparkován v ulici Arbesova. Třicetiletému muže ze Slánska byla způsobena škoda ve výši 145 000,-Kč.
 
Policisté nyní všechny tři případy prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.
 
Policie v těchto případech vyzývá občany, kteří zaznamenali pohyb podezřelých osob u vozidel v ulici Arbesova, Žižkova a Lacinova právě v době odcizení vozidel, a to je od úterý 9. června přes noc do ranních hodin 10. června letošního roku, aby podali informace na linku 158 nebo na policejní služebnu.
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
12. června 2015

vytisknout  e-mailem