Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Krádež v bankovním úřadu

JIHLAVA: Pachatel si v tašce odnesl větší množství peněz různých měn. 

Ve středu 10. listopadu 2010 před 17. hodinou vstoupil do bankovního úřadu na ulici Benešova v Jihlavě maskovaný muž, který držel v ruce šedou igelitovou tašku. Muž přistoupil k jedné z přepážek a přeskočil její skleněnou zábranu. Za užití násilí vytrhl z pracovního stolu dvě uzamčené dřevěné bezpečnostní zásuvky s vyšší finanční hotovostí v různých bankovkách, různých nominálních hodnot a různých měn. Finanční hotovost si uložil v přinesené igelitové tašce. Následně přeskočil zpět skleněnou zábranu přepážky a utekl z bankovního úřadu ven.
 
Muž je podezřelý ze zločinu krádež.
 
Kriminalisté pátrají po muži ve věku okolo 35 - 40 let, vysokém 170 - 180 cm, střední podsadité postavy. Na hlavě měl muž čepici modré barvy (rybářský klobouk) staženou k očím. Dále měl na sobě černou sportovní bundu do pasu, zelené kalhoty a hnědé sportovní boty. Na obou rukou měl nasazeny rukavice tmavé barvy.
 
Policisté žádají občany, kteří by mohli poskytnout jakoukoliv informaci k této události, ať se obrátí na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na linku 158.
 
por. Mgr. Miroslav Pecka, komisař
12. listopadu 2010

vytisknout  e-mailem