Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež v domě v Lubenci

LOUNY - Z domu odcizil pilu a vojenské bodáky; V Žatci se zloděj pokusil ukrást octávii; V Podbořanech poškodil fábii  

Z domu odcizil pilu a vojenské bodáky

V minulých dnech se vydal krást do jednoho rodinného domu v Podbořanské ulici v Lubenci neznámý pachatel. Prohledal všechny místnosti a nakonec si z domu odnesl benzinovou motorovou pilu zn. Husqvarna, starobylé vojenské bodáky a další věci. Tím napáchal škodu za 26 500 Kč. Poškozením zařízení způsobil škodu za dva tisíce. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a porušování domovní svobody.

V Žatci se zloděj pokusil ukrást octávii

Jako pokus trestného činu krádeže šetří policisté případ z víkendu, kdy nezjištěný poberta vnikl v žatecké ulici Otakara Březiny do osobního vozidla zn. Škoda Octavia a uvnitř poškodil spínací skříňku. Zřejmě chtěl s vozem v hodnotě 160 000 Kč ujet, ale to se mu nepodařilo. Stříbrná octávie, i když s poškozenou spínací skříňkou, naštěstí majitele nezměnila. Po pachateli policie pátrá.

V Podbořanech poškodil fábii 

Po celé délce pravé strany udělal rýhu na vozidle zn. Škoda Fabia dosud nezjištěný vandal. K události došlo v minulých dnech v Mírové ulici v Podbořanech. Pachatel tak porušil lak světle šedé metalízy, čímž způsobil škodu za dvacet tisíc korun. Policisté případ šetří jako trestný čin poškozování cizí věci.

 

vytisknout  e-mailem