Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež v grafickém studiu školy

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj byl vyrušen. 

V sobotu po páté hodině odpolední vstoupil zloděj přes boční vstupní dveře do budovy Univerzity J. E. Purkyně v ulici Pasteurova. Pachatele vloupání si povšimla zaměstnankyně fakulty umění, která právě vycházela ze třídy vedle grafické dílny, kde se pachatel v té chvíli nacházel. Zloděj byl vyrušen a donucen bez lupu, po otevření okna, z budovy vyskočit. Žena později upřesnila, že utekl směrem k ulici České mládeže.
 
Zatím byla odhadnuta škoda na poškozených dveřích v předběžné výši 1 500 korun.
 
Zloděj si pro střešní nosiče došel až do garáže
Včera večer čekalo na majitele garáže v Dvořákově ulici nemilé překvapení. Už z dálky si majitel všiml odlomeného štítku zámku a poškození cylindrické vložky u vrat garáže. Zloděj si z garáže odnesl dva kusy auto nosičů na jízdní kola značky Thule.
 
Celková škoda činí 7 tisíc korun.
 
Krádež na železnici
Neznámý pachatel odcizil z odstavené vlakové soupravy ze dvou vozů dva kusy topných spojek VSET o délce každé 1,5 metru a v každém z těchto vozů přibližně 24 metrů průběžného kabelu elektrického topení.
 
Škoda bude určitě nad 5 tisíc korun.
  
Krádež v chatové oblasti
Neznámý pachatel někdy během minulého týdne po vylomení dřevěných planěk oplocení vnikl na pozemek rekreační chaty v ulici Kovářská v Povrlech, kde nezjištěným způsobem odstranil tři kusy visacích zámků z petlic, kterými byly zajištěny dveře do půdních prostor chaty a odtud odcizil motor k pískové filtraci, stojan na vrtačku, čtyři kusy plechových disků s gumami, propanbutanové bomby, plastovou přepravní bednu s nářadím a vodoinstalačním materiálem a prodlužovací kabely.
 
Škoda je odhadnuta na 27 tisíc korun.
 
 
Ústí nad Labem, dne 27.1.2014
nprap. Valerie Bartošová

vytisknout  e-mailem