Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež v kempu

Český Krumlov - Krádeží věcí ze stanů napáchal zatím neznámý zloděj škodu přes 15 000 Kč. (Hlasová schránka 974 221 116) 

Zatím neznámý pachatel kradl včera přes den v jednom z kempů na Českokrumlovsku. Zloděj zřejmě využil nepozornosti majitelů stanů a věcí v nich a bral vše, co mu přišlo pod ruku. V prvním případě odcizil ze stanu batoh, v kterém byly  peněženky s finanční hotovostí , doklady, platební karty a mobilní telefony. Z dalšího stanu ukradl sportovní tašku s oblečením a spací pytel. Po zloději z kempu pátrají policisté Obvodního oddělení Vyšší Brod, pachatel je podezřelý ze spáchání trestného činu krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Svým jednání způsobil poškozeným škodu přes 15 000 Kč.

Policisté doporučují všem kempařům, aby si své věci řádně hlídali. Zejména ve stanech nenechávali bez dozoru a zajištění drahé věci, které s sebou vozí. Jedná se především o fotoaparáty, mobilní telefony a peněženky s doklady. Zloději využijí každé příležitosti a nepozornosti majitelů stanů.

por. Bc. Lenka Heřmanová, pisjc@mvcr.cz

24. července 2010

vytisknout  e-mailem