Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež v provozovně

České Budějovice - Mladý muž se z krádeže moc dlouho netěšil, policisté ho zadrželi při útěku. (Hlasová schránka 974 221 116) 

Pravidelná hlídková činnost v areálu nákladového nádraží v krajském městě přinesla své ovoce.
 
V sobotu krátce po 20:00 h. zaslechli policisté oddělení hlídkové služby České Budějovice hluk u provozovny s cukrovinkami. Obezřetně se přiblížili k objektu, kde viděli, že jsou poškozené vstupní dveře. Nahlédli dovnitř, kde prohlídkou celé provozovny nezjistili pohyb osob. Poté vyšli ven, kde trasou k nadchodu přes železniční koleje, vedoucí do místní části Suché Vrbné, utíkal muž nesoucí v ruce motorový křovinořez. Policisté okamžitě začali podezřelého pronásledovat a po krátké chvíli ho dostihli a zadrželi. Lustrací muže zjistili, že se jedná 27 letého občana z Českých Budějovic, který se ke svému protiprávnímu jednání, přečinu krádeže, doznal.
 
Po převezení na obvodní oddělení České Budějovice – město si vyslechl sdělení podezření z výše uvedeného skutku a vzhledem k tomu, že je věc řešena formou zkráceného přípravného jednání, lze předpokládat, že bude do dvou týdnů postaven před soud.
 
nprap. Bc. Milan Bajcura, pisjc@mvcr.cz
8. července 2013

vytisknout  e-mailem