Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež v restauraci

Tábor – Zloděj vzal peníze a alkohol. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Pátráme po zloději, který v době od páté hodiny odpolední neděle dne 3. září do šesté hodiny ranní následujícího pondělí dne 4. září 2017 vnikl do prostor restaurace v objektu Střelnice v Žižkově ulici v Táboře. Odcizil zde zanechanou provozní finanční hotovost a dále pak 18 lahví alkoholu, mezi jinými například různé značky karibských rumů, dále whisky Tullamore a Jack Daniels a různá značková vína. Hmotná škoda byla odhadnuta na souhrnnou částku bezmála 25 000 korun. Případ šetří policisté táborského obvodního oddělení.

Nejedná so ojedinělý případ. Opětovně tímto majitele či provozovatele nejen restaurací na problematiku zabezpečení objektů a uložení a zabezpečení provozní finanční hotovosti upozorňujeme. Rovněž tak nabádáme důsledně zabezpečit zboží, jako jsou cigarety a alkohol.

Jakékoliv důvodné informace k objasnění výše uvedeného skutku, zejména k výskytu podezřelé osoby či osob uvedené noci u objektu táborské Střelnice, přivítají policisté na své služebně v Divadelní ulici v Táboře či telefonní lince 974 238 700. Děkujeme.   

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

6. září 2017

vytisknout  e-mailem