Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež vloupání do vozidla

Tábor - Soběslav - Majiteli vznikla škoda ve výši 34 000 korun. (Hlasová schránka 974 238 116)  

Policisté pátrají po zloději, který se v nočních hodinách ze 7. na 8. května 2012 vloupal do osobního vozidla tovární značky Škoda Fabia černé barvy, které bylo v uvedené době zaparkované v Mrázkově ulici v Soběslavi. Po rozbití skleněné výplně okna pátých dveří se zloděj dostal do zavazadlového prostoru, kde odcizil zde uložené nářadí, a to aku vrtačku, soupravu na montáž optických kabelů a další elektromateriál. Vlastní krádeží tím způsobil škodu ve výši odhadem 26 000 korun, dalších 8 000 korun pak bude stát oprava poškozeného vozidla.
Po zloději i odcizeném nářadí a elektromateriálu pátrají policisté místního obvodního oddělení. Žádají tímto každého, kdo by k uvedenému skutku mohl poskytnout jakékoliv další informace, a to jak k vlastní krádeži, tak k případné podezřelé nabídce nářadí a materiálu, aby je předal na telefonním čísle 974 238 740, případně policejní lince číslo 158.
Současně na tyto stále se opakující případy upozorňujeme a připomínáme řidičům, že auto není trezor a zanechávat v něm cokoliv cenného, co by mohlo padnout do oka zlodějům, se nevyplácí.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
9. května 2012
 
 

vytisknout  e-mailem