Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež vloupáním do bytů

Tábor – Zloděj hledal opět šperky. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Policisté na Táborsku šetří od počátku tohoto roku již dvanáctý případ krádeže vloupáním do bytových prostor. Zloděj tentokráte zaútočil v ulici Budovatelů v Táboře – Na Kopečku. V době od půl osmé hodiny dopolední do půl druhé hodiny po poledni včerejšího dne násilím překonal dveře do dvou bytů v domě číslo 2616. Jeden z bytů pouze prohledal, ve druhém pak nalezl zlaté šperky, které odcizil. Poškozením dveří a vlastní krádeží způsobil majitelům souhrnnou škodu ve výši téměř 18 000 korun.
Jak již bylo uvedeno, nejedná se o ojedinělý případ. Policisté tímto žádají každého, kdo se v uvedené době v Táboře Na Kopečku pohyboval a mohl si v souvislosti s uvedenou krádeží všimnout jakéhokoliv podezřelého dění, zejména výskytu osob, které mohly procházet vchody domů v ulici Budovatelů či Angela Kančeva, aby své informace neprodleně sdělil policistům na jejich služebně v Divadelní ulici v Táboře, telefonním čísle 974 238 700 či policejní lince číslo 158. Děkujeme.
Zároveň nabádáme obyvatele, a to nejen města Tábora, kde došlo k největšímu počtu krádeží vloupáním do bytů či rodinných domů, aby zabezpečení svého obydlí věnovali zvýšenou pozornost. Na místě je přehodnotit jak zabezpečení vstupů do domů či bytů, tak i uložení a zajištění cenností uvnitř obydlí.   
   
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
13. února 2013
 

vytisknout  e-mailem