Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež vloupáním do domu

Tábor – Odcizil šperky a peníze. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Po nedávném případu v Sezimově Ústí, kdy zloděj po násilném vniknutí ukradl v rodinném domě v Palackého ulici šperky a peníze, šetří obdobný případ i policisté v Táboře.
Ke skutku došlo v průběhu uplynulého týdne, konkrétně v době od dvanácté hodiny středy dne 22. dubna do třetí hodiny odpolední pátku dne 25. dubna 2015 v ulici Na Zahradách v Táboře – Klokotech. Po násilném překování vchodových dveří se zloděj dostal do vnitřních prostor jednoho z domů, kde po prohledání pokojů odcizil zde uloženou finanční hotovost a šperky. Jednalo se pamětní minci, dva prsteny, náušnice, dva náramky a řetízek, vše ze žlutého kovu, a finanční hotovost v eurech. Celková hmotná škoda byla odhadnuta na částku odhadem 23 000 korun.
Po zloději pátrají policisté táborského obvodního oddělení. Na uvedené případy opětovně upozorňujeme a doporučujeme občanům, aby uložení šperků a finanční hotovosti, stejně jako zabezpečení svých domů, věnovali odpovídající pozornost.
Jakékoliv poznatky z dění v ulici Na Zahradách v Táboře – Klokotech, které by mohly přispět k objasnění uvedeného případu, rovněž tak případné informace k podezřelé nabídce prodeje uvedených šperků, přivítají policisté na své služebně v Divadelní ulici v Táboře či telefonním čísle 974 238 700. Děkujeme.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
27. dubna 2015  
 

vytisknout  e-mailem