Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež vloupáním do kanceláře firmy

Tábor – Další vybraný trezor. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Po případu ze začátku měsíce května, kdy se pachatel vloupal do kanceláře jedné z firem na Vožické ulici v Táboře, řešíme další obdobný případ. Zloději či zloději si tentokráte vyhlédli firmu na ulici Čs. armády na severním okraji města Tábora. I v tomto případě se zaměřili na kancelář, kde byla uložena provozní finanční hotovost. Po násilném vniknutí do vnitřních prostor se jim podařilo trezor vypáčit a odcizit z něj peníze. Včetně poškození zařízení objektu způsobili firmě škodu ve výši 18 000 korun.
Po pachatelích pátrají ve spolupráci s táborskými kriminalisty policisté místního obvodního oddělení. Je zřejmé, že zloději jdou na jisto. Muže tedy jít o „zákazníky“, kteří si místo činu předem prohlédli. Na tuto skutečnost majitele firem upozorňujeme a doporučujeme přijmout taková opatření, aby místo uložení provozní finanční hotovosti nebylo zákazníkům přímo na očích.
Jakékoliv poznatky, které by přispěly k dopadení pachatelů uvedené trestné činnosti, přivítají policisté na svých služebnách či cestou policejní linky číslo 158. Děkujeme.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
15. května 2013 
 
 

vytisknout  e-mailem