Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež vloupáním do novostavby

Tábor – Čeraz – Škoda dosáhla částky bezmála 190 000 korun. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Pátráme po zloději, který se v době uplynulého týdne, konkrétně od půl osmé hodiny večerní dne 9. dubna do půl čtvrté hodiny odpolední následujícího dne 10. dubna 2015, vloupal do novostavby dřevěného srubu v katastru obce Čeraz na Soběslavsku.
Po překonání oplocení pozemku vnikl násilím i do vnitřních prostor stavby, kde odcizil různé druhy nářadí, jako motorovou pilu, tlakovou myčku, motorovou kosu či vzduchový kompresor, dále pak lednici s potravinami, vestavěnou kuchyňskou troubu, rohovou sedací soupravu a další majetek. K odvezení odcizených předmětů použil zřejmě i na pozemku odstavený přívěsný vozík za vozidlo typu T 700s, registrační značky 4C3 9317. Poškozením stavby a vlastní krádeží způsobil majiteli souhrnnou hmotnou škodu ve výši bezmála 190 000 korun. Případ šetří policisté místně příslušného Obvodního oddělení PČR Soběslav.
Žádáme tímto každého, kdo by mohl k případu poskytnout jakékoliv další důvodné poznatky, ať již z místa činu, tak výskytu, pohybu, případné nabídce prodeje přívěsného vozíku a dalších odcizených předmětů, aby své informace předal policistům na jejich služebně v Palackého ulici v Soběslavi, na telefonním čísle 974 238 740, případně cestou policejní linky číslo 158.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
13. dubna 2015
 

vytisknout  e-mailem