Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež vloupáním do rekreačních objektů

Tábor – Horní Kouty – Způsobená škoda dosáhla částky téměř 352 000 korun. (Hlasová schránka 974 238 116 za pátečním servisem) 

Policisté pátrají po zloději, či spíše zlodějích, kteří si v blíže neurčené době uplynulého měsíce ke svému lupu vybrali tři rekreační objekty v katastru obce Radvánov – Horní Kouty na Mladovožicku. Z jedné z rekreačních chalup odcizili sbírku známek a medailí, nádobí, potraviny, alkohol, elektroniku a řadu různých starožitností. Z nedaleké rekreační chaty pak rovněž elektroniku, nádobí, alkohol a potraviny, z přilehlé kůlny pak navíc sekačku, křovinořez a kanystry s benzinem. U třetího stavení pak vnikli do stodoly, kde odcizili různé nářadí. Včetně poškození objektů způsobili majitelům souhrnnou škodu ve výši bezmála 352 000 korun.
Po zlodějích pátrají policisté místně příslušného Obvodního oddělení Mladá Vožice. Žádají tímto každého, kdo se v této relativně odlehlé části Mladovožicka mohl v době od zhruba poloviny měsíce ledna 2013 pohybovat a k objasnění této krádeže tak přispět jakoukoliv další informací, aby ji předal policistům na jejich služebně v Mladé Vožici, na telefonním čísle 974 238 720 či prostřednictvím linky číslo 158. Děkujeme.   
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
10. února 2013
 

vytisknout  e-mailem