Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež vloupáním do restaurace

Tábor – Veselí nad Lužnicí – Další obdobný případ. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Po případech krádeží vloupáním do restaurací ve městě Soběslavi a v obci Skalice, o kterých jsme informovali v průběhu minulého týdne, šetří obdobný případ i policisté ve Veselí nad Lužnicí. V nočních hodinách z 26. na 27. června 2016 se zloděj vloupal do občerstvení „Hokejka“ na v Sokolské ulici. Po násilném vstupu odcizil zde zanechanou provozní finanční hotovost, dále pak větší množství cigaret různých značek a nepohrdl ani kilogramovým balením kávy. Vlastní krádeží a poškozením objektu způsobil souhrnnou hmotnou škodu ve výši bezmála 40 000 korun.

Žádáme tímto každého, kdo by měl k uvedenému skutku jakékoliv důvodné informace, aby je předal veselským policistům na jejich služebně na náměstí T. G. Masaryka či telefonní lince 974 238 760.

Zároveň tímto majitele či provozovatele restaurací, a to nejen na Soběslavsku a Veselsku, na uvedené případy opětovně upozorňujeme a nabádáme je zejména k přehodnocení zabezpečení či způsobu uložení provozní finanční hotovosti, potažmo dále alkoholu a cigaret.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

28. června 2016

 

vytisknout  e-mailem