Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež vloupáním do sklepní kóje

Tábor - Zloděj kol na sídlišti. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Policisté pátrají po zloději, který se v době před 19. říjnem 2011 vloupal do sklepní kóje domu v Hanojské ulici na táborském sídlišti Nad Lužnicí. Po násilném překonání kovové petlice zde odcizil dvě zánovní pánská jízdní kola značky Merida bílé barvy. Bicykly výrobních čísel WC815024F a WC814975F jsou osazeny mechanikou značky Shimano, odpruženými předními vidlicemi, kotoučovými brzdami, brašnami s nářadím a černými plastovými blatníky. Jejich hodnotu majitel odhadl na souhrnnou částku 26 000 korun.
Po zloději i odcizených jízdních kolech pátrají policisté táborského obvodního oddělení. Na sídlišti Nad Lužnicí to není bohužel případ ojedinělý. Zloději využívají mnohdy neuzamčených přístupů do panelákových vchodů. Následné otevření sklepní kóje pak již pro ně není problémem. Policisté proto opakovaně připomínají nejen obyvatelům největšího táborského sídliště, že nejúčinnější prevencí je zlodějům příležitost nedat, v těchto případech to znamená pečlivě zamykat vstupní dveře do domů.
Veškeré poznatky, které by přispěly k dopadení zlodějů kol, přivítají policisté na lince 974 238 700 či lince č. 158. Děkujeme.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
20. října 2011
 

vytisknout  e-mailem