Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež vloupáním do vozidel

Český Krumlov – Auto není trezor! (Hlasová schránka 974 238 116) 

Policisté krumlovského obvodního oddělení šetří v závěru tohoto týdne další dva případy krádeží vloupáním do vozidel. V době od desáté do půl dvanácté hodiny večerní pátku dne 24. února 2017 se zloděj po rozbití okna dveří vloupal do osobního vozidla tovární značky Hyundai IX55, zaparkovaného v ulici U Zelené ratolesti v Krumlově. Z podlahy za sedadlem řidiče odcizil zde zanechanou igelitovou tašku s cigaretami. Vlastní krádeží a poškozením vozidla způsobil majiteli celkovou hmotnou škodu ve výši bezmála 26 000 korun. Obdobným způsobem pak bylo vykradeno vozidlo, které jeho majitel odstavil v době od desáté hodiny večerní pátku dne 24. února do půl sedmé hodiny ranní následující soboty dne 25. února 2017 na parkovišti před panelovým domem číslo 141 v Urbinské ulici na krumlovském sídlišti Mír. Majitel přišel o tašku od notebooku, uvnitř zanechané doklady a dokumenty a navíc i o GPS navigaci značky MOI  Spirit 5400LM. Svou škodu odhadl na 7 000 korun.

Žádáme tímto každého, kdo by mohl k objasnění těchto skutků poskytnout jakékoliv důvodné informace, a to jak k výskytu podezřelé osoby či osob na místech činů, tak k podezřelé nabídce prodeje odcizených věcí, aby své poznatky předal krumlovským policistům na jejich služebně v Tovární ulici č. 165 či telefonní lince 974 232 700. Děkujeme.

Zároveň opětovně připomínáme, že „Auto není trezor“ a zanechávat v něm cokoliv, co by mohlo padnout do oka zloději, se nemusí vyplatit.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

26. února 2017

 

vytisknout  e-mailem