Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež vloupáním do vozidla

Tábor – Způsobená škoda dosáhla částky téměř 130 000 korun. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Pátráme po zloději či zlodějích, kteří se v nočních hodinách pátku dne 27. března 2015, konkrétně od jedné hodiny po půlnoci do půl sedmé hodiny ranní, vloupali do osobního vozidla značky Hyundai i40, zaparkovaného v ulici Korandova před domem číslo 394 v Táboře. Po rozbití skleněných výplní zavazadlového prostoru a zadních dveří vnikli do vnitřních prostor vozu, kde odcizili zde zanechané rehabilitační magnetoterapeutické přístroje, a to Bioquant N a diagnostický kvantový magnetický rezonanční přístroj, včetně notebooku značky HP. Vedle toho zloději nepohrdli ani koženým kufrem s firemními dokumenty, koženou taškou a pánským kabátem.
Poškozením automobilu a vlastní krádeží způsobili majiteli souhrnnou hmotnou škodu ve výši bezmála 130 000 korun. Případ šetří policisté táborského obvodního oddělení.
Žádáme tímto každého, kdo by mohl k objasnění tohoto skutku přispět jakoukoliv důvodnou informací, a to jak z místa činu, tak k případné podezřelé nabídce prodeje uvedených přístrojů, aby své poznatky předal policistům na jejich služebně v Divadelní ulici v Táboře, na telefonním čísle 974 238 700, případně cestou policejní linky číslo 158. Děkujeme.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
29. března 2015

vytisknout  e-mailem