Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Krádež závodních kol

Bikeři přišli o své stroje 

Ze soboty na neděli 19. 9. 2010 odcizil dosud neznámý pachatel tři závodní jízdní kola z dodávkového vozidla značky Peugeot Boxer, které bylo v době krádeže zaparkované u jednoho z místních penzionů v Peci pod Sněžkou. Zloděj násilně vnikl do automobilu a ukradl :

a) horké jízdní kolo značky Shimano XT červenočerné barvy s odpruženou vidlicí RockShot Recon, karbonovou sedlovkou v zadní části pod sedadlem s nápisem Virus XC2 a kotoučovými brzdami Hayes-Ryde,

b) horské jízdní kolo 4EVER černošedé barvy s výbavou Shimano XT, vidlice značky FOX typ RL32, ráfky Ekqualizer, výrobce Sun Ring, rohy značky CITEC, převody 3 x 9, na horní rámové trubce v zadní části pod sedadlem byl nápis VIRUS XC2. Uvedený bicykl je svým zpracováním a výbavou unikátní,

c) posledním odcizeným závodním kolem je kolo značky Merida černé barvy se zelenými blesky, barva rámu je popraskaná, vidlice značky Fox s červenými náboji kol, vybavení Shimano XTR, samolepka Multivan v rámu na horní trubce u řidítek, na sedlové trubce nápis FLEX-STAY provedený zelenou barvou, nové sedlo značky SELLA ITALIA.

Poškození škodu vyčíslili na 281 tisíc korun. Za přečin krádež provedené vloupáním hrozí pachateli trest odnětí svobody až na pět let nebo peněžitý trest. Policie po pachateli a odcizených bicyklech intenzivně pátrá.

Žádáme všechny občany, kteří by mohli k uvedené krádeži uvést jakékoliv informace, nechť ihned zavolají na linku 158.
por. Bc. Jiří Prouza
20. 9. 2010 

 

vytisknout  e-mailem