Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež zlatých řetízků

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj využil nepozornosti prodávající a odcizil jí z pultu řetízky. 

Dosud neznámý pachatel dne 22.7. kolem 13 hodin využil nepozornosti podávající ve zlatnictví v Masarykově ulici a v okamžiku, kdy nedávala pozor jí odcizil pět zlatých řetízků v hodnotě kolem 47 tisíc korun.
Popis pachatele: jedná se o muže ve věku 30-35let, cca 170 cm vysoký, snědší pleti, podsaditější, svalnatou postavou, výrazné tmavé oči a tmavé krátké vlasy česané na patku. Oblečen byl v tmavém triku se světlejším proužkem na hrudníku. Působil velice klidným dojmem, měl pouze prudkou gestikulaci rukou.

Vloupání do prodejny s elektronikou
Všebořičtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci z 21.-22.7. vloupal do místní prodejny s elektronikou. Z této prodejny následně odcizil dva notebooky a tři televizory. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 84 tisíc korun.

Opilý za volantem
Všebořičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ 50letého řidiče, který usedl za volant pod vlivem alkoholu. Policejní hlídka v pátek kolem jedné hodiny v noci zastavila vozidlo Š-Felicia. U řidiče provedli policisté dechovou zkoušku, která byla pozitivní s výsledkem  1,7 promile alkoholu. Řidič se dopustil trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Majitelé si nezamkli dveře  zimní zahrady
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci na Střekově vnikl přes neuzamčené dveře zimní zahrady do rodinného domu, ze kterého následně odcizil obraz, dva mobilní telefony, kabelku s peněženkou a doklady, notebook, autonavigaci, videokameru, finanční hotovost a další drobnosti. Majitelům tak vznikla škoda kolem 61 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 25.7.2011
 

vytisknout  e-mailem